Ден на отворените врати

През 2020 година Психологичен център „Инсайт“ подарява на хората в нужда, които не могат да си позволят помощ от психолог, възможността да се консултират с такъв напълно безплатно. Нашата мисия като психолози е да осигуряваме подкрепа на нашите клиенти, но много често оставаме недостъпни за много нуждаещи се, които по една или друга причина нямат възможност да се възползват от нашата услуга.
В определен ден от месеца ще имате възможност да ни посетите в нашия кабинет, да се запознаете с психолозите, работещи в него, да зададете своите въпроси относно особеностите на психологическата практика или да сподели своите притеснения със специалист.

Ако желаете да се възползвате от безплатната консултация с психолог от „Инсайт“, гр. Бургас в „Деня на отворените врати„- свържете се с нас на тел.0879/464 325, за да получите информация за датата в съответния месец и да запазите Вашият час за консултация.

ОНЛАЙН ПСИХОЛОГИЧЕСКО КОНСУЛТИРАНЕ ПО VIBER

Получете психологическа подкрепа от психолог в „Инсайт“ онлайн, ако сте извън гр.Бургас или извън страната! Ето две от причините нашите клиенти да се възползват от онлайн консултатирането при нас:

Удобно е: Ако се намирате далеч от нашия офис или имате затруднения в придвижването, но желаете да се консултирате със специалист психолог от екипа на „Инсайт“ – това може да се осъществи през директна онлайн връзка на Вашият телефон! Голяма част от нашите онлайн клиенти се намират в далечни градове или в чужбина и тази наша услуга им дава възможност да работят върху своите тревоги и затруднения с нас, избраните от тях специалисти.

Гъвкаво планиране: Имате нужда от психолог, но трябва да се грижите за своите деца в дома си? Имате малко свободно време, в което нямате възможност да пътувате до нашия офис? Няма проблем! Можете да запазите своята онлайн психологическа консултация в подходящия за Вас ден от седмицата и час от времевия интервал 08:00ч. – 20:00ч.

СПЕШНА КОНСУЛТАЦИЯ В РАМКИТЕ НА РАБОТНИЯ ДЕН

Чувствате спешна нужда от психолог и се намирате в гр.Бургас? Свържете се с нас и запазете своята психологическа консултация в рамките на деня! Психологът от екипът на „Инсайт“ може да Ви помогне да овладеете силна емоционална реакция, да отработите шокът от внезапно събитие и да получите подкрепа в моментът, в който се чувствате най-напрегнати! Не оставяйте чувството за безпомощност да Ви завладее! Погрижете се за себе си още днес!

ПСИХОЛОГИЧЕСКО КОНСУЛТИРАНЕ И ТЕРАПИЯ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Екип „Инсайт“ в гр.Бургас разполага със специалисти, които владеят перфектно английски език и могат да бъдат полезни на англоговорящи, нуждаещи се от психологическа помощ, с всички видове психологически услуги, които предлагаме!

The team of psychologists/psychotherapists at “Insight” gives you the opportunity to receive psychological help if you are an English-speaking foreigner. We can provide you with various psychological services like individual counseling, psychotherapy, family and couple counseling and others. Call us now so we can book you an appointment with a specialist!

ПСИХОЛОГИЧЕСКО КОНСУЛТИРАНЕ В ДОМА ИЛИ НА ТЕРЕН

Ако изпитвате физическо затруднение (инвалидизация, престой в болнично заведение) да посетите психолог/психотерапевт в „Инсайт“ или желаете да се възползвате от фирмено/групово консултиране – ние Ви предлагаме услугата консултиране и терапия в дома или на терен!

Намерете ни на адрес

гр.Бургас, ж.к."Лазур", ул."Калофер 29", бл.155

Имейл

insait.ipm@gmail.com

Работно време

делнични дни: 09:00- 20:00
почивни дни: 10:00 - 17:00

Форма за контакт

Разрешение

9 + 3 =

Запази своя час