Психологическо консултиране

Една или повече консултации с психолог, където заедно с Вас ще фокусираме върху лек житейски проблем, временно затруднение, невъзможност да се направи избор, понижена мотивация и др. Психолог – консултантът ще Ви помогне да възстановите равновесието си и да се почувствате по-добре, като заедно намерите решение на проблемната ситуация.

50 – 60 минути 40.00лв Свържете се с нас ☎

Психодиагностика

Измерване, обработване и интерпретиране на резултати от проведени психологически тестове и методики, с цел изготвяне на психопрофил, в подкрепа на личностното развитие на клиента или по заявка на фирма/институция.

50 – 60 минути 40.00лв Свържете се с нас ☎

Психотерапия

Психотерапията е методично и последователно прилагане на определени психологически техники за възстановяване на психичното равновесие на личността Ви! Разклатени от състояния като депресия, паническо разстройство, тревожност, силен стрес и др., Вие ще може да постигнете баланса в себе си с помощта на психотерапевта.

50 – 60 минути 40.00лв Свържете се с нас ☎

Емоционална терапия

Eмоционалната терапия е процес, в който човек се научава да разпознава, да контролира и балансира емоциите си по естествен начин. В резултат на което той се чувства удовлетворен от себе си, умеещ да се справя адекватно със стреса и напрежението от ежедневието си. Резултата на емоционалната терапия се нарича Емоционална интелигентност.

50 – 60 минути 40.00лв Свържете се с нас ☎

Приказкотерапия

Най-древният вид терапия, който използва митове, сказания, приказки и истории, където с помощта на приказкотерапевт ще интегрирате способности и ролеви модели, ще уравновесите личността си, ще развиете въображението си и ще отработите своите вътрешни конфликти!

50 – 60 минути 40.00лв Свържете се с нас ☎

Намерете ни на адрес

гр.Бургас, ж.к."Лазур", ул."Калофер 29", бл.155

Имейл

insait.ipm@gmail.com

Работно време

делнични дни: 09:00- 20:00
почивни дни: 10:00 - 17:00

Форма за контакт

Разрешение

Запази своя час