Курс „Емоционалнa интелигентност“

 

Специално изработен тренинг, който от 2013 година насам помага на хората да познаят себе си и емоционалния си свят, да открият кое тяхно действие е деструктивно, кое градивно и да преодолеят трудностите чрез личния си опит. Емоционалната интелигентност е важна част от Вашата личност и чрез групата за себепознание Вие ще се научите как да я формирате успешно!

 

Повече…

Курс „Успешно общуване“ за деца

Тренинг, състоящ се от няколко модула, помагащи на децата да формират определени социални умения, да познават своите емоции и тези на другите, да повишат своята

самооценка и като краен резултат – да се научат успешно да общуват със себе си и хората, които ги заобикалят.

Повече…

Групова приказкотерапия за възрастни

Най-древният вид терапия, адаптиран специално за възрастни! Ще преминете през няколко етапа на самопознание чрез вълшебния свят на приказките, ще надникнете в своето детство и стари спомени, като едновременно с това ще разрешите свои скрити вътрешни конфликти по един приятен и вълнуващ начин!

Групова приказкотерапия за деца

Децата Ви ще бъдат очаровани от света на любимите им приказни герои, които ще им помогнат да развият нови умения, да използват въображението си и логичното си мислене, както и да разрешават своите проблеми, чрез мъдростта, която се крие между страниците на вълшебните книги!

Тематични групови срещи

Ежеседмични и еднократни срещи, които засягат най-разнообразни теми – от това как да преодолеем скорошна раздяла, до това как да се справим с тийнейджъра вкъщи! През контакта с други хора, които са на същия път като Вас, Вие ще преоткриете нови стратегии за справяне, ще намерите утеха или просто ще споделите на сигурно и защитено място своята емоция.

Повече…

Намерете ни на адрес

гр.Бургас, ж.к."Лазур", ул."Калофер 29", бл.155

Имейл

insait.ipm@gmail.com

Работно време

делнични дни: 09:00- 20:00
почивни дни: 10:00 - 17:00

Форма за контакт

Разрешение

Запази своя час