Психологическо консултиране + психодиагностика

Eдна или повече консултации с психолог, с когото Вие, в ролята си на родител ще работите заедно (40 минути), за да може детето Ви да преодолее негово житейско затруднение – развод, ново училище, конфликт в училище, трудности в общуването и др. Психодиагностиката на детето (50 минути) се състои в измерване, обработване и интерпретиране на резултати от проведени психологически тестове и проективни методики, които предоставят детайлно описание на емоционалните, мисловните и поведенчески модели и способности на детето Ви.

90 минути 40.00лв Свържете се с нас ☎
 

Приказкотерапия

Най – древният вид терапия, който използва митове, сказания, приказки и истории, където с помощта на приказкотерапевт тийнеджърът ще интегрира нови способности и ролеви модели, ще изгради личността си, ще развиете въображението си и ще развие своето логическо и последователно мислене!

 

50 – 60 минути 40.00лв Свържете се с нас ☎
 

Куклотерапия

Арт-терапевтичен метод на терапия, който подпомага безболезненото изразяване на мисли и емоции, развиването на ролеви модели и социално-адекватно поведение, стимулиране на креативността, като чрез куклите детето Ви ще отработи свои скрити вътрешни конфликти.

50 – 60 минути 40.00лв Свържете се с нас ☎

Намерете ни на адрес

гр.Бургас, ж.к."Лазур", ул."Калофер 29", бл.155

Имейл

insait.ipm@gmail.com

Работно време

делнични дни: 09:00- 20:00
почивни дни: 10:00 - 17:00

Форма за контакт

Разрешение

Запази своя час