Група за взаимопомощ на жени с рак на гърдата

 в НПО "Инсайт - ИПМ"

🌟**Събира се група за подкрепа!** 🌟

 

🌸 *Домакин: Сдружение „Инсайт-ИПМ, със специалната подкрепа на козметична компания AVON“* 🌸

Развълнувани сме да ви представим нашата група за взаимопомощ, предназначена за жени с диагноза рак на гърдата. Тази инициатива цели да осигури безопасно пространство, където те ще могат да се свързват с други, които споделят техните преживявания, водени от двама психолози.

Групата за взаимопомощ и подкрепа е много повече от събиране на група хора на едно и също място; това е възможност за безценно емоционално преживяване и изцеление, положително овластяване на личността в сигурна среда на доверие и топлота, както и витален способ за поддържане на психо-телесният баланс.

По време на нашите 120-минутни сесии вие ще:

🌼 **Намерите силата на връзката между хората, споделящи едно и също приключение:**🌼

Споделете вашите страхове, надежди и победи с кръг от жени, които наистина разбират през какво преминавате.

 

🌼 **Научите нови стратегии за справяне:**🌼

Нашите опитни психолози ще ви напътстват в развиването на основни умения за справяне, за да се справите с емоционалните възходи и падения в битката с болестта.

 

🌼 **Преоткриете самооценката си:**🌼

Открийте силата в себе си и повишете самочувствието си, докато заедно изследваме пътя към изцелението.

 

🌼 **Изградите устойчивост:**🌼

Придобийте устойчивост, за да се справите с предизвикателствата и да продължите напред, оборудвани с нови способи, за да подобрите качеството си на живот.

 

**Основни правила в групата за взаимопомощ са:**

 

  1. 🌸**Поверителност:** 🌸Споделеното в групата за подкрепа остава в групата. Ние създаваме пространство на доверие и разбиране, така че, молим, уважавайте поверителността на всички участници.
  2. 🌸**Уважение и съпричастност:**🌸 Историята на всяка жена е уникална и единствена. Бъдете мили, съпричастни и подкрепящи се една друга, дори ако опитът ви е различен.
  3. 🌸**Активно участие:**🌸 Вашето участие има значение. Участвайте в разговорите, техниките и упражненията, които ще ни помогнат да растем заедно.
  4. 🌸**Точност:**🌸 Моля, идвайте навреме за всяка сесия. Закъснелите пречат на потока и ние искаме да се възползваме максимално от времето си заедно.
  5. 🌸**Виртуално участие:**🌸Разбираме, че опасенията за здравето може да ограничат личното присъствие. Ние предлагаме възможността да участвате виртуално, така че можете да бъдете част от това лечебно пътуване от комфорта на вашия дом.

 

**Допълнителни детайли:**

 

🌟 **Капацитет:**🌟 Групата ни е ограничена до 6-7 жени, за да осигурим доверителна и подкрепяща среда.

🌟 **Продължителност:** 🌟Групата за подкрепа се състои от шест безплатни сесии, всяка с продължителност от 120 минути. След тяхното изпълнение, групата ще вземе решение дали да продължи срещите и детайлите около това. Това ще бъде ангажимент за вашето благополучие и ние ще сме тук за вас на всяка стъпка от пътя.

🌟 **Цена:** 🌟Първите 6 сесии са напълно безплатни. След тяхното приключване, групата ще вземе решение дали да продължи срещите и детайлите около това. Вярваме, че подкрепата и лечението трябва да са достъпни за всички.

🌟 **Индивидуални консултации:**🌟 Преди началото на инициативата всеки участник ще получи 15-минутна индивидуална консултация, за да разберем вашите уникални нужди и съобразно тях да приспособим подкрепата.

 

Ракът на гърдата е пътуване, пред което никой не трябва да се изправя сам. Присъединете се към нас, свържете се, излекувайте и прегърнете силата в себе си. Нека заедно тръгнем по този път към изцелението.

 

*Дата:* Първата среща е на 14.11.2023, Вторник

*Час:* 18:00

*Водещи* Йоанна Николова, Олга Колева

*Местоположение:* гр. Бургас, ул. Калофер 29, бл. 155 в офиса на Сдружение „ИНСАЙТ – ИПМ“ и Психологичен център „ИНСАЙТ“ – гр. Бургас

За повече информация, моля свържете се с нас на 0894317193.

 

 

Препоръчани статии

Напишете коментар