„Огледало на Козирев“ в Институт по квантова психология „Енигма“, гр. Бургас

 в Новини, Полезна информация

Мисията на нас, специалистите от Институт по квантова психология „Енигма“, е да се стремим да предоставим на нашите клиенти възможността да видят света си по нов начин. Да видят себе си по нов начин.

Руският физик Николай Козирев дълго време търси и впоследствие открива един начин да свърже човек с нефизическото поле, за да достигне до отговори за себе си, до които никой освен него не може да се докосне. Това е полето, с което е работил и Карл Юнг и е написал десетки научни трудове за несъзнаваното и „необяснимото“.

Благодарение на технологията на академик Козирев, вече всеки може да се опита да се докосне до това поле и да даде отговорите сам на себе. Тя се нарича „Огледало на Козирев“.

Институт по квантова психология „Енигма“ вече разполага с „Огледало на Козирев“ в град Бургас!

Огледалото на Козирев е устройство, изобретено през 60-те години на миналия век. Това е вдлъбнато огледало, което се използва за отразяване и фокусиране на космическа енергия. Смята се, че има редица предимства, включително психологически.

Технологията на академик Козирев ще бъде подходяща за допълване или продължение на работата с хора, които са ориентирани в своето личностно и духовно израстване. Много често след терапевтична дейност, те продължават по дългия път в разгръщане на многопластовия Аз. Често имат нужда от отговори или подкрепа в това приключение.

Една психологическа полза от използването на огледалото на Козирев, която споделят преживелите, е че помага за релаксация и намаляване на стреса. Твърдят, че огледалото отразява и фокусира космическата енергия, което може да има успокояващ ефект върху ума и тялото. Това може да доведе до намаляване на чувството на тревожност и напрежение и увеличаване на чувството за благополучие.

Друга психологическа полза от използването на огледалото на Козирев е, че се смята, че помага при медитация и духовно израстване. Като фокусира космическата енергия върху определена точка, огледалото може да помогне на хората да навлязат по-лесно в медитативно състояние. Това може да доведе до по-дълбоко разбиране на себе си и Вселената, а също така може да помогне за личностно израстване и самосъзнание.

Освен това някои хора съобщават, че използването на огледалото на Козирев подобрява способността им да се свързват с природата. Чрез фокусиране на космическата енергия върху огледалото, индивидът може да се почувства по-свързан с естествения свят около себе си и тази връзка може да помогне за насърчаване на чувството за мир и хармония в себе си.

В него може да бъдете напътствани, лекувани, просветлени по въпросите, от които имате нужда. Преживяването е духовно и индивидуално. Дори и да не можете от първия път да осъзнаете какво се случва с вас, във всички случаи ще бъде приятно и зареждащо и след време ще осъзнаете че вече имате нужните ви отговори или проблемите са се решили с мъдрост . След използване на огледалото, съзнанието ви ще бъде по разширено, по възприемчиво и самите вие ще виждате света по нов начин.

Употребата на „Огледалото на Козирев“ е напълно безопасна.

За повече информация:
• Виктория Богданова, тел. 0896612854
• Нели Баева, тел. 0888642126

Полезни връзки:

За нас

Процес и очаквани резултати при работата с добър психотерапевт в Бургас

Какво да очаквам от работата си с психолог в център „Инсайт“, гр.Бургас?

 

Препоръчани статии

Напишете коментар

психолог-бургас