Семеен психолог в Бургас

 в Фамилна психология и психотерапия

Стара ориенталска мъдрост гласи:

Искаш ли да приведеш страната си в ред, трябва първо да оправиш провинциите си. Искаш ли да приведеш провинциите в ред, трябва да оправиш градовете си. Искаш ли да приведеш градовете в ред, трябва да оправиш семействата. Искаш ли да приведеш семействата в ред, трябва да оправиш собственото си семейство. Искаш ли да приведеш собственото си семейство в ред, приведи себе си в ред.

Понякога малките неща оказват своето влияние върху цялостта.

Семейството е социална система, в която промяната, заболяването или израстването на един член на семейството, може да повлияе на динамиката на цялото. Като семеен психолог, аз се стремя да разбера семейната история, моделите на комуникация и психодинамиката, за да видим всички по-голямата картина на представящия се проблем и да разработим стратегии за дългосрочно подобрение.

Не чакайте трудната ситуация, пред която сте изправени да премине „от само себе си“! Ние, психолозите от „Инсайт“ сме насреща Ви и ще Ви подкрепим с експертна психологическа грижа! Свържете се със семеен психолог!

Автор: семеен психолог Нели Баева, за контакт с мен натиснете ТУК.

Още полезна информация четете тук:

Какво да очаквам от работата си с психолог в център Инсайт, гр.Бургас?

Първо посещение при психолог в Бургас

7 фактора, които да вземете предвид при избора на подходящ психолог: Бургас и отвъд

Видове консултации при работата с професионален психолог Бургас

Препоръчани статии
Showing 2 comments
  • Sneji
    Отговор

    Бургас и хората там имат нужда от вас!

  • Радостина
    Отговор

    Много добър професионалист и преди всичко Човек! Препоръчвам психолог Нели Баева на всички, които имат нужда от укрепване на връзката си! Помогна ни в много труден за нас момент, винаги ще сме й благодарни!

Напишете коментар

семеен-психолог-бургас-нели-баева