Студентски практики в Психологичен център „Инсайт“ в гр.Бургас

 в Новини

През 2020 годината стартира етап II от програмата на Министерството на образованието и науката „Студентски практики“, която дава възможност на студенти да натрупат  практически стаж в областта на своето професионално развитие.

„Психология и психотерапия за деца и възрастни Инсайт“ е част от тази програма в ролята си на обучаваща организация, като вече два потока бъдещи психолози успешно преминаха своето 240-часово практическо обучение.

Тази есен стартира практическото обучение на третия поток студенти, на които специалистите от „Инсайт“ ще предоставят възможността да се запознаят с и работят с различни техники, тестове, да упражняват професионалните си умения, да водят дискусии върху различни области от психологията и психотерапията, да разискват казуси, да се докоснат до реалната атмосфера и обстановка за работа и т.н.

Център „Инсайт“ е и мястото, където много от студентите на Бургаски свободен университет трупат задължителния за квалифицирането си акредитиран стаж. По техни думи, центърът и специалистите в него дават възможност на бъдещи психолози с различни насочености да придобият ценни умения в консултативната и психотерапевтична работа с деца, възрастни и групи, както и да научат повече за работата с клиенти с различни психологически нужди, дефицити или проблематики.

Ако имате желание да бъдете част от програмата „Студентски практики“ към МОН или желаете да стажувате при нас, обадете се на тел.0879 464 325

Препоръчани статии

Напишете коментар