Мария ИлиеваПрофесионален коуч

  Мария Илиева – По професия икономист, по душа музикант, а по призвание коуч.

  След 15 годишна успешна кариера  на банкер в корпоративния свят  направих важен завой  и осъзната промяна в живота си и през 2014 г.  започнах серия обучения на тема психология, коучинг и квантова физика. В следващите 7 години , а и до момента преминах през поредица обучения, като някои от най-важните са:

  • Основи на йога науката – „ Европейска академия на Бихарска школа – Сатянанда йога – Индия“;
  • Магистратура на Психология – Софийски Университет ;
  • Акредитирана програма за Сертифициран Коуч към Международна Коучинг Федерация – „Ериксон Коучинг Интернешънъл“ – Канада
  • Сертифициран преподавател  по програмата : „Изкуството и науката коучинг“ към Ериксон Коучинг Интернешънъл -Канада
  • Ментор по коучинг
  • Преподавател на програмите: „ Коучинг за високо-ефективни екипи“, „ Лидерът като Коуч“;“ Коучинг умения в компании“
  • Завършила съм и следните програми:

  „ Модели на мислене чрез квантовата физика“,

  „ Трансформиращ коучинг“

  ,“ Светлината на Ениаграмите“,

  “ Корпоративен мастър коучинг“,

  „Обучение за трансформиращ треньор“,

  „ Еволюционен коучинг или коучинг през сенките на човека“,

  “ Космически ум“.

  От 3 години  години съм професионален коуч  и ментор към Международната Коучинг Федерация. По настоящем съм и Член “ Професионално Развитие „ към Борда на Федерацията .

  От 2021 г съм  обучител на професионални коучове по основната програма на Ериксон Коучинг Интернешънъл „Изкуството и науката коучинг“ и “ Лидерът като Коуч“

  Квантов психолог е нова професия, която ме мотивира да изследвам до дълбоките нива на човека и която ми помогна много  да подобря значително коучинг уменията си.

  Привлечена от иновативните програми на „Институт Енигма“ се присъединих като партньор към екипа психолози. Сама съм изпитала тяхната класа и способността им да надграждат уменията си постоянно в крак с последните открития на науките психология, квантова физика и невропластиката.

  Мотивация

  Първия стих от Дхаммапада казва: „Ние сме резултат от нашите мисли. Нашето сегашно състояние има за основа онова, което сме мислили.“

  „Носители на Нобелови награди в областта на физиката доказаха, че без всякакво съмнение, физическият свят – това е океан от енергия, който възниква и след милисекунди изчезва, пулсирайки отново и отново. Нама нищо твърдо – такъв е светът на квантовата физика. Доказано е, че само мисълта ни позволява да събираме и удържаме заедно тези “обекти”, които виждаме в това постоянно изменящо се поле от енергия.

  Какво е общото между духовните учения, науката в лицето на квантовата физика и психологията и коучинга?

  Как те работят ръка за ръка и дошло ли е времето да открием по-голяма част от необятния  си човешки потенциал?

  Как да се доближим до следващото ниво на човешката еволюция?

  Какво  на практика значи да   разберем и да можем да прилагаме  в ежедневието си огромното знание , с което сме дошли на този свят?

  Отговорът на тези въпроси е моята мотивация  – Да се докосна до това знание, което  дава възможност за взимане на  правилните решения в живота ни,  сами да чертаем пътя за постигане на мечтите си и  желаното бъдеще. И да споделя тази опитност с колкото може повече хора, защото ние живеем заедно тук на тази земя и само заедно можем да създадем едно по-добро бъдеще за нашите деца.

  Цел

  Заедно в партньорство вие и аз , Мария Илиева, квалифициран професионален коуч по системата на Ериксон, обучител на професионални коучове и страстен последовател на квантовата психология ще извървим  пътя, който ще ви даде силата да си отговорите  на тези въпроси .

  Моята цел е да ви вдъхновя  и чрез индивидуални  коучинг сесии  да създадете  визия и персонализирани стратегии за постигане на вашите цели и да  се научите  сами да навигирате  житейския  си път в желаната от вас посока. Ще съм  до вас  и ще окажа моята персонална подкрепа  за това  kak  да започнете да  разгръщате пълния си потенциал и да ви насърча да откриете своята вътрешна сила за постигнете баланс и хармония в живота си.

  Нека се впуснем заедно в това  пътуване на себеоткриване и трансформация

  Сътрудничество:

  С удоволствие работя с екипа на Институт Енигма, специализиран в прилагането на квантови принципи за постигане на желани резултати и личностно преображение.

  В партньорство с престижния Институт за енигматични изследвания,  сме се посветили на трансформирането на живота чрез насърчаване на личностното развитие и подпомагане на хората да преодоляват предизвикателствата и да реализират потенциала си.

  Чудесно е, че сме заедно и изповядваме общи ценности и желание да си сътрудничим в името на това да подкрепим  колкото може повече хора в техния стремеж към себепознание.

  За повече информация относно моите услуги или за насрочване на първоначална консултация, моля, не се колебайте да се свържете с мен. Очаквам с нетърпение да бъда ваш партньор в пътешествието към вашето по-добро аз.

  Контакти:

  Телефон: 00359888813281

  Имейл: [email protected]

  „Открийте вътрешната си сила“